GIRONA (GIRONÈS)
Girona acull del 4 al 6 de juny la Fira MerCat ‘De Tot Cat’
03/05/2010 - 17:25
   imprimir  enviar a un amic   disminuir la grandària de la lletra augmentar la grandària de la lletra  
La fira està destinada a promoure els productes i serveis que incorporen la llengua catalana. Els assistents podran conèixer les empreses productores i distribuïdores que incorporen el català en els seus productes i proveir-se’n, si ho desitgen. Paral·lelament, podran gaudir de l’oferta formativa i lúdica programada en el marc de la fira, com els debats, les conferències, les actuacions musicals, les activitats infantils, la recreació d’un habitatge i una ludoteca. 

 

L’objectiu principal de la fira és conscienciar institucions, empreses i consumidors del valor que representa la implantació de la llengua catalana en l’àmbit quotidià. De Tot Cat tindrà un caràcter multisectorial i, per tant, farà que hi siguin visibles la majoria d’àmbits de la vida quotidiana en els quals es poden consumir productes en català. 

En el marc de la fira mercat De Tot Cat es vol donar un impuls a aquesta campanya a través del Compromís de Girona. Càrrecs electes i representants de més de 200 entitats i institucions d’arreu de l’àmbit lingüístic català ratificaran públicament la seva adhesió a la campanya “A taula, en català” a través d’aquest acte.

L’inici serà a dos quarts d’una del divendres 4 de juny amb la recepció dels assistents. Més tard, hi haurà un petit parlament de Josep Maria Terricabras, catedràtic de filosofia de la Universitat de Girona. Després del dinar institucional, es procedirà a la inauguració de la fira mercat De Tot Cat, al Palau de Fires de Girona. L’assistència es pot confirmar al telèfon 972 149 438.

  imprimir imprimir  mostrar en pdf mostrar en pdf  enviar a un amic enviar a un amic
favorits  del.icio.us  digg it!  meneame