VALLS (ALT CAMP)
El Premi a la Normalització Lingüística en l’Àmbit Socioeconòmic de l’Alt Camp arriba a la 12a edició
14/04/2010 - 9:50
   imprimir  enviar a un amic   disminuir la grandària de la lletra augmentar la grandària de la lletra  

Es podran presentar candidatures totes les persones, empreses, establiments comercials o de serveis, entitats o organitzacions vinculades a la comarca de l’Alt Camp. Les candidatures es faran arribar al Servei Comarcal de Català de l’Alt Camp (Mossèn Martí, 3. 43800 Valls).

El Premi es concedirà en el decurs de la Nit de Premis de Valls el dissabte 29 de maig. La decisió sobre els guanyadors la prendrà un jurat format per: la presidenta del Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, el representant del Consell Comarcal de l’Alt Camp al Consell de Centre del CNL de Tarragona, la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, un/a representant de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, un/a representant de la Unió de Botiguers de Valls, un/a representant de l’àmbit associatiu i/o cultural de la comarca de l’Alt Camp i un/a representant de l’Institut d’Estudis Vallencs.

El Premi a la Normalització Lingüística en l’Àmbit Socioeconòmic de l’Alt Camp 2010 serà reconegut mitjançant el lliurament d’una peça artística creada per l’associació Grup d’Artesans de l’Alt Camp i d’un diploma.

  imprimir imprimir  mostrar en pdf mostrar en pdf  enviar a un amic enviar a un amic
favorits  del.icio.us  digg it!  meneame